Bikics Sándor

Bemutatkozás:

A Fitness Akadémián végeztem mint Fitness Instruktor. Több mint 30 év sport tapasztalattal rendelkezem. A küzdősportokban szerzett tapasztalataimat is felhasználom a funkcionális edzések során. Az óráimat azoknak ajánlom akik szeretnének a minden napi életben is jól használható izomzatot és kondíciót.

Mottóm:

  • KITARTÁS
  • ELSZÁNTSÁG
  • HIT
  • GYŐZELEM

Elérhetőségem:

Telefon: +3670/ 365 1169

Gyurom Natália

 

 

Bemutatkozás:

Gyerekkorom óta sportolok. Verseny szinten táncoltam, szertornáztam, versenyaerobicoztam. Megtanultam küzdeni, kitartani. Mindíg az életem része volt a sport és ezután is az lesz. Jelenleg a Testnevelési Egyetemen tanulok és itt megismertem azt, hogy ép testben ép lélek a legfontosabb. Számomra ez a kettő jelenti az egészséges életmódot.

Bővebben: Gyurom Natália

Havasi Tamás

 

 

Bemutatkozás:

2003 óta dolgozom személyi edzőként. Ez idő alatt sok embernek segítettem a céljai elérésében de dolgoztam a BVSC pályakerékpáros szakág erőnléti edzőjeként is. Mindig is életem része volt a sport, versenyszerűen úsztam, triatlonoztam, illetve több küzdősportban is kipróbáltam magam. 

Bővebben: Havasi Tamás

Hazadi Judit Nóra

Bemutatkozás: 

Az AFPA Europe Wellness Academy-n szereztem meg a diplomámat személyi edzőként. Emellett a Bene Máté lumbális gerinc tanfolyamon vettem részt. Gerincjóga oktató, életmód tanácsadó, személyi edző vagyok.

Az életemnek nagymértékben része a wellness-fitness. Tapasztalom az egészséges életmód remek előnyeit, ezért szeretném, ha a tudásommal, ösztönzésemmel segíteni tudnék mindenkinek, aki szeretne változtatni az életmódján, akinek vannak céljaik, viszont nem tudják, hogy hogyan kezdjenek hozzá, illetve tévhitekben élnek, mint pl. az a rengeteg káros, divatos diéta stb.


 

 

Bővebben: Hazadi Judit Nóra

Hergovich Boglárka

 

 

 

Bemutatkozás:
 
A sport és a mozgás mindíg is az életem része volt, bár sosem űztem versenyszerűen , mégis rengeteg mozgás fajtát és sportot kipróbáltam, a mai napig új kihívások elé állítom magam!
2009-ben diplomáztam gyógytornászként a Semmelweis Egyetemen, azóta is aktívan a szakmában dolgozom, majd 2016-ban végeztem Személyi edzőként a Fitness Company-nál.
Az első szakmám mellett megtaláltam a második hivatásomat!

Bővebben: Hergovich Boglárka

Krenkó Norbert

 

 

 

Bemutatkozás:

 A sport és az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. Fontos számomra, hogy azt csinálhatom az életemben ami a számomra a legnagyobb örömet jelenti, ami nem más, mint a sport. A személyes tapasztalataimmal és megszerzett tudásommal - amit folyamatosan bővítek - azért vagyok, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik elhatározták magukat, hogy életmódot váltanak és kitörnek a rendszertelen és mozgásszegény életmódjukból.

Ha készen állsz az elkötelezettségre, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran, leszek a személyi edződ!
Szakszerű útmutatásokkal, személyre szabott edzéstervvel, hasznos tanácsokkal, étrenddel és erős motivációval támogatlak utadon, hogy együtt elérjük a kívánt célodat!

Elérhetőségem:

Telefon: +36 70/422 9429

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mányai Dávid

 

 


Bemutatkozás:

A sportot atlétaként kezdtem el, ahol hármasugróként versenyeztem 14 éven keresztül. Az élsport szépségei mellett azonban a sérülések is utolértek. Emiatt a funkcionális edzések felé kezdtem el orientálódni, amik számomra egy új lendületet adtak a sportolásomban és a szemléletemben. Itt megtanultam, hogy hogyan lehet egészségesnek és sérülésektől mentesnek maradni intenzív terhelések mellett és hogy van sportélet az élsport után is.

Bővebben: Mányai Dávid

Mladoniczki Anita

 

 

 

Bemutatkozás

Edzőként azt a célt tűztem ki maga elé, hogy a legjobb tudásom szerint segítsek  leküzdeni modern korunk pestisét: a mozgásszegény életmódot és annak súlyos következményeit.
Már egyre fiatalabb korosztályt fenyeget a krónikus elhízás, szív és érrendszeri megbetegedések, mozgásszervi panaszok, anyagcsere problémák és eddig vesztésre állunk a harcban. Az általam alkalmazott edzésmódszer segítségével a vendég megtanulja a legalapvetőbb mozgásmintákat, miközben az egyéb képességei is komplexen fejlődnek.

Bővebben: Mladoniczki Anita

Szilágyi Péter

 

 

Bemutatkozás: 

Mindent a mozgás öröme és szeretete miatt kezdtem el, hisz az maga az élet. Gyermekkoromban rengeteget mozogtam, a sport mindig is központi szerepet játszott az életemben. 6 évig versenyszerűen cselgáncsoztam és mindig is kedvenceim közé tartoztak a különböző labdás játékok, illetve a konditermi edzés. A konditermi edzésen túl, megismerkedtem a funkcionális edzéssel és az ehhez tartozó eszközökkel és elsajátítottam a szakszerű és biztonságos használatukat. 

Bővebben: Szilágyi Péter

Szilvássy Vivien

 

 


Bemutatkozás:
Mindenem a sport, ami már gyerekkorom óta szerves része az életemnek. Jazzbalettoztam, fociztam, kerékpároztam, aerobicoztam, majd elkezdett vonzani a funkcionális vonal, valamint a gépek és a súlyok. Mivel minden szabadidőmet az edzés töltötte ki, úgy döntöttem, elvégzem a Testépítés- Fitness Sportoktató képzést, majd folytattam  a Személyi edző és a Bodyrope edzői képesítések megszerzésével. Ezt követően feladtam eddigi életemet, és mindent a sportra tettem fel, hogy hivatásként is végre azzal foglalkozhassak, amit igazán szeretek.

Bővebben: Szilvássy Vivien

Tolvai Melánia

 

 Bemutatkozás:

 A Zsírgyilkos!
Személyi edző, Táplálkozási tanácsadó, Step aerobik, Gyermek aerobik oktató, Gerinc trainer.
Imádom a munkám és az embereket. Célom, hogy a vendégeimmel elérjük a számukra áhitott álom alakot az egészségük megőrzése és javítása mellett. Szeretném ha elhinnék, hogy semmi sem lehetetlen és igenis képesek rá és sokkal magabiztosabbak lesznek az élet bármely területén. Az edzés mellett a helyes táplálkozásban is segítem Őket, hiszen így tudunk a leghatékonyabban együtt dolgozni.
2012 óta foglalkozom edzősködéssel és mellette belekóstoltam a bikini fitness modellek világába is. Több zsírgyilkos programot levezényeltem, nagyon szép átalakulásokkal. Elérhetőségem:

Telefon: +3620/360 3503
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
facebook: Fatkiller Melánia

 

 

Tóth Gábor

  

 

Bemutatkozás


2007 óta dolgozom edzőként. Kerékpár versenyzőket és futókat készítek fel hosszú távú versenyekre. Emellett a Dreamfitt vezetőjeként egy saját fejlesztésű, 12 szintes rendszer keretein belül edzünk tanítványaimmal. Ez a rendszer a Credo, melyben a mobilitás, erőfejlesztés, erő-állóképesség fejlesztés és asszimetrikus terhelések segítségével haladunk lépésről lépésre egy egészségesebb élet felé. A cél a jó erőnlét és állóképesség, egy jól funkcionáló test és egy hosszú és egészséges élet érdekében.

Bővebben: Tóth Gábor

F1 Fitness
Cím: 1145 Bp. (Zugló), Thököly út 105.
GPS: 47° 30' 45.8" N, 19° 6' 2.9" E
Tel.: 06 1 797-6263
       06 20 532 6383
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.f1fitness.hu

Copyright © 2014 Minden jog fenntartva!

Nyitva tartás
Hétfő : 06:00 - 22:00
Kedd : 06:00 - 22:00
Szerda : 06:00 - 22:00
Csütörtök : 06:00 - 22:00
Péntek: 06:00 - 20:00
Szombat: 08:00 - 13:00 
Vasárnap: ZÁRVA

Közösségi oldalaink
F1fitness a twitteren F1fitness a facebookon

Monday the 24th. Copyright © 2013 f1finess.hu Minden jog fenntartva! .